UMGC AMBULANCEZORG

Ambulanceverpleegkundigen (32-36 uur)
voor IC, SEH, Anesthesie en CCU  verpleegkundigen

Algemeen
Voor zowel Drenthe als Friesland zijn wij op zoek naar ambulanceverpleegkundigen.

Functiebeschrijving
Je bent een ervaren, gespecialiseerde verpleegkundige die in staat is om op elke plek, overal en altijd de juiste beslissingen te nemen en handelingen te verrichten voor de patiënt. 

  • Je vormt samen met de chauffeur een goed opgeleid en op elkaar ingespeeld team dat in staat is om altijd en overal de beste zorg te leveren.
  • Jij hebt de lead in de zorgverlening en handelt in onvoorspelbare situaties volgens de juiste procedures en je eigen kennis en ervaring.
  • Naast je werk als ambulanceverpleegkundige biedt UMCG Ambulancezorg je uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden doordat je je kwaliteiten in kunt zetten bij projecten en taken die het primaire proces ondersteunen.

Wat vragen wij?

  • Je bent minimaal een MBO-4 verpleegkundige.
  • Je hebt een aantal jaren klinische ervaring en een specialisatie gericht op CCU, SEH, IC, of anesthesie.
  • Je bent in staat om in hectische situaties zelfstandig en snel de juiste diagnose te stellen.
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen vakbekwaamheid en neemt hierin initiatief.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie in een organisatie die medewerkers in staat stelt zich verder te ontwikkelen. Je bent voortdurend bezig met je eigen vakmanschap. Sleutelwoord hierin is regie, dat houdt in dat je als medewerker zelf verantwoordelijkheid neemt voor je eigen vakmanschap en het onderhouden ervan. Als werkgever ondersteunen we je hierbij door het bieden van de benodigde scholingen en faciliteiten.

Dezelfde regie zien we ook terug als het gaat om het maken van het dienstrooster. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat het dienstrooster gevuld is met parate diensten en 24-uursdiensten. Hierbij kun je kiezen uit verschillende soorten diensten en ambulanceposten zodat je een rooster krijgt dat zoveel mogelijk aansluit bij je werk- privébalans.

Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor bepaalde tijd met kans op een contract voor onbepaalde tijd. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO Ambulancezorg. Daarnaast worden goede secundaire arbeidsvoorwaarden geboden zoals een eindejaarsuitkering en levensfasebudget.

Informatie
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met de afdeling P&O, via telefoonnummer (088) 116 6154 of via personeelszaken@rav.nl

Solliciteren
Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier dat onderaan deze pagina staat.

Solliciteren kan doorlopend.

Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. Aan de sollicitatieprocedure is een assessment gekoppeld.

VACATURENUMMER
9910

FUNCTIEPROFIEL
Je bent een ervaren, gespecialiseerde verpleegkundige en in staat om overal en altijd de juiste beslissingen te nemen en handelingen te verrichten voor de patiënt.

OPLEIDINGSNIVEAU
Verpleegkundige op MBO- of HBO-niveau met specialisatie

SLUITINGSTERMIJN
doorlopend